Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використаннямПопова, Тетяна Миколаївна
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробкиГапонцева, Оксана Володимирівна
2016Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламінуСоколовська, Олена Олександрівна
1998Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технологіїСоколова, Лора Михайлівна
2000Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонівЮдічева, Ольга Петрівна
2001Підвищення якості послуг в туризміАпілат, Олена Віталіївна
2004Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировиниТкач, Надія Іванівна
2010Формування ефективної системи обслуговування споживачів у підприємствах роздрібної торгівліШуміло, Ольга Станіславівна
2010Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировиниПак, Аліна Володимирівна
2005Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використаннямОнищенко, В’ячеслав Миколайович