Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/630
Title: Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Семенюк, Дмитро Павлович
Keywords: швидке заморожування
тривалість заморожування
харчові продукти
fast freezing
duration of freezing
food stuff
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В.О. Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів / В.О. Потапов, Д.П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.156-168.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Запропоновано методику технологічного розрахунку тривалості швидкого заморожування, яка повинна складатися з двох етапів. На першому визначають умови, за яких можливе швидке заморожування, тобто розраховують потрібний коефіцієнт тепловіддачі для заданого розміру продукту, а на другому етапі – безпосередньо загальну тривалість процесу заморожування, з урахуванням його теплофізичних характеристик, що забезпечують задану лінійну швидкість заморожування.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/630
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf479,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.