Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
Title: Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального
Authors: Омельченко, Світлана Борисівна
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: оздоблювальний напівфабрикат
піноемульсійні системи
піноутворююча здатність
стійкість піни
гранична напруга зсуву
finishing semi-finished product
foam systems
foam capacity
foam stability and technological factors
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко, С.Б. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального / С.Б. Омельченко, А.Б. Горальчук, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.343-352.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Проведено дослідження впливу харчових інгредієнтів на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів на основі рослинної олії, а саме визначено вплив цукровмісної сировини (цукор білий, пудра цукрова, сироп цукровий), жировмісної сировини (масла вершкового), білоквмісної сировини (сиру кисломолочного), рН. Досліджено піноутворюючу здатність, стійкість піни, механічну міцність напівфабрикату збивного оздоблювального залежно від виду та вмісту харчових інгредієнтів, що дозволяє формувати асортимент кремів для кондитерських виробів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-16.pdf325,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.