Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/642
Title: Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках
Authors: Доманова, Олена Володимирівна
Ільченко, Альбіна Анатоліївна
Keywords: оболонки
екстракти
шипшина
звіробій
ковбаси
органолептика
показники
membrane extracts
brier
hypericum
sausage
organoleptic
organoleptic
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Доманова, В.О. Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках / О.В. Доманова, А.А. Ільченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.204-213.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок водними екстрактами шипшини та звіробою з метою підвищення їх функціональних та бар’єрних властивостей. Наведено результати досліджень впливу модифікованих оболонок на органолептичні та фізико-хімічні показники смажених ковбас «Українських».
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/642
ISSN: 2312-3990
2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-2-7.pdf461,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.