Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Title: Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження
Authors: Ковальов, Олександр Володимирович
Миколів, Іван Михайлович
Бабко, Євген Миколайович
Якобчук, Роман Леонідович
Keywords: випікання
упікання
усихання
конвекція
вакуум-випарювання
охолодження
baking
drying
convection
vacuum evaporation
cooling
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження / О.В. Ковальов, І.М. Миколів, Є.М. Бабко, Р.Л. Якобчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.222-232.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розглянуто й охарактеризовано «двохетапне» випікання з використанням проміжного вакуумно-випарного охолоджування, що дає змогу допікати хліб безпосередньо на місці реалізації. Для можливості впровадження цієї технології було розроблено фізичну і математичну моделі процесу, що продемонстровано в даній роботі. Визначено оптимальний час попереднього випікання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-2-9.pdf375,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.