Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6556
Title: Аналіз роботи закладів тимчасового розміщення й організації харчування в Україні
Authors: Власенко, Іван Володимирович
Keywords: заклади тимчасового розміщення та організації харчування
підприємства ресторанної галузі
великі
середні
малі підприємства
мікропідприємства
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Власенко І.В. Аналіз роботи закладів тимчасового розміщення й організації харчування в Україні / І.В. Власенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. В.А. Гросул. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 180-187.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(33)
Abstract: Проаналізовано кількість закладів громадського харчування, динаміку кількості працівників у суб’єктів господарювання та обсяг реалізованої продукції суб’єктів господарювання, задіяних у наданні послуг тимчасового розміщення й організації харчування. Охарактеризовано основні структурні показники за видом економічної діяльності підприємств «Тимчасове розміщення й організація харчування». Розглянуто сучасні тенденції та перспективи розвитку цього сектору економіки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6556
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf983,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.