Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6557
Title: Дослідження конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Київської області в умовах пандемії
Authors: Олійник, Оксана Миколаївна
Keywords: конкурентоспроможність
сфера послуг
заклади ресторанного господарства
організація харчування
Київська область
пандемія
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник О.М. Дослідження конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Київської області в умовах пандемії / О.М. Олійник // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. В.А. Гросул. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 188-200.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(33)
Abstract: Досліджено динаміку обсягів реалізованої продукції (товарів, послуг) закладами ресторанного господарства Київської області у 2020 році. Виявлено загальні перешкоди для зростання кількості малих та середніх підприємств у зазначеній галузі економіки в умовах пандемії COVID-19. Досліджено сегментування ресторанного ринку Київщини, проведено експертне оцінювання критеріїв конкурентоспроможності ресторанів. Розраховано індекси, зведені показники конкурентоспроможності аналізованих закладів, установлено резерви підвищення їх конкурентоспроможності, запропоновано основні напрями їх подальшого розвитку в умовах епідеміологічної ситуації, що склалася.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6557
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf859,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.