Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-07-06T16:38:18Z-
dc.date.available2021-07-06T16:38:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОлійник О.М. Дослідження конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Київської області в умовах пандемії / О.М. Олійник // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. В.А. Гросул. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 188-200.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2914-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6557-
dc.description.abstractДосліджено динаміку обсягів реалізованої продукції (товарів, послуг) закладами ресторанного господарства Київської області у 2020 році. Виявлено загальні перешкоди для зростання кількості малих та середніх підприємств у зазначеній галузі економіки в умовах пандемії COVID-19. Досліджено сегментування ресторанного ринку Київщини, проведено експертне оцінювання критеріїв конкурентоспроможності ресторанів. Розраховано індекси, зведені показники конкурентоспроможності аналізованих закладів, установлено резерви підвищення їх конкурентоспроможності, запропоновано основні напрями їх подальшого розвитку в умовах епідеміологічної ситуації, що склалася.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(33)-
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectсфера послугru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectорганізація харчуванняru_RU
dc.subjectКиївська областьru_RU
dc.subjectпандеміяru_RU
dc.titleДослідження конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Київської області в умовах пандеміїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf859,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.