Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6560
Title: Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем
Authors: Лещенко, Катерина Геннадіївна
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Keywords: м’ясні посічені напівфабрикати
добавка білково-мінеральна
вологозв’язуюча здатність
раничне напруження зсуву
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лещенко К.Г. Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем / К.Г. Лещенко, М.Л. Серік, Є.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 19-31.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Обґрунтовано доцільність застосування добавки білково-мінеральної (ДБМ) у складі м’ясних посічених напівфабрикатів високого ступеня готовності на основі яловичих та курячих фаршів з огляду на її вплив на вологозв’язуючі властивості та граничне напруження зсуву м’ясних систем. Доведено, що її використання дозволяє збагатити продукцію засвоюваними сполуками кальцію, забезпечити часткову стабілізацію вільної вологи, кращу стабільність структурно-механічних характеристик після заморожування, зберігання й розморожування.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6560
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf560,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.