Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6562
Title: Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів
Authors: Олійник, Наталія Вікторівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Наконечна, Юлія Григорівна
Keywords: функціональне харчування
шрот конопляного насіння
рибні січені вироби
тефтелі рибні
органолептична оцінка якості
кулінарна готовність
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник Н.В. Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів / Н.В. Олійник, Т.Ю. Суткович, Ю.Г. Наконечна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 42-50.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Розглянуто можливість використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів. Наведено результати дослідження структурно-механічних властивостей напівфабрикатів рибних зі шротом конопляного насіння та тривалості теплового оброблення готових виробів. Описано та обґрунтовано органолептичне оцінювання виробу «Тефтелі рибні» з урахуванням коефіцієнта вагомості показників якості. Надано рекомендації щодо доцільності використання в харчуванні населення розроблених виробів із рибної січеної маси зі шротом конопляного насіння.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6562
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf790,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.