Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6565
Title: Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини
Authors: Запаренко, Ганна Володимирівна
Дорожко, Владислав Васильович
Дьяков, Олександр Георгійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Галясний, Іван Володимирович
Keywords: м’ясо страуса
курятина
яловичина
свинина
функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини / Г.В. Запаренко, В.В. Дорожко, О.Г. Дьяков та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 76-88.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Досліджено функціонально-технологічні властивості м’яса страуса порівняно з властивостями курятини, яловичини та свинини. Виявлено, що страусятина характеризується підвищеною вологопоглинальною та вологоутримуючою здатністю порівняно з іншими видами м’ясної сировини, має кращі емульгуючі властивості й менше втрачає масу під час термічної обробки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6565
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf640,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.