Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6567
Title: Удосконалення автоматизованої системи виробництва ПЕТ-тари
Authors: Сашньова, Мар’яна Василівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Keywords: автоматизована система
інформаційна структура
алгоритм моніторингу якості
формоутворення
поліетилентерефталат
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сашньова М.В. Удосконалення автоматизованої системи виробництва ПЕТ-тари / М.В. Сашньова, А.М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 98-108.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: На основі інформаційної структури автоматизованої системи моніторингу якості розроблено систему аналізу інформації про якість формоутворення ПЕТ-тари з можливістю статистичного управління технологічним процесом. Удосконалено модель автоматизованої системи моніторингу якості формоутворення ПЕТ-пляшок унаслідок поєднання функцій управління технологічним процесом формоутворення ПЕТ-тари та обробки отримуваної інформації. Запропонована модель забезпечує додаткове визначення та врахування рекомендацій стосовно способів усунення можливих дефектів для підвищення якості технологічного процесу формоутворення полімерної тари (Qr ). Запропонована нечітка когнітивна карта для визначення запобіжнокоригувальних дій, спрямованих на усунення основних причин виникнення дефектів під час формоутворення пляшок. Ураховано взаємозв’язки чинників та їх наслідки для отримуваної якості процесу. Додаткове визначення та побудова дуг, що відповідають за причинно-наслідкові зв’язки між отримуваними чинниками, підтверджують ефективність дій, спрямованих на подолання та усунення основних можливих причин виникнення дефектів під час формоутворення.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6567
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.