Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6569
Title: Розробка конструкції установки для очищення слизових субпродуктів
Authors: Горєлков, Дмитро Вікторович
Мироненко, Валерія Сергіївна
Омельченко, Олександр Володимирович
Остахов, Михайло Павлович
Keywords: процес очищення
субпродукти
машина для очищення
кут загострення
ніж циліндричний
валки щіткові
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка конструкції установки для очищення слизових субпродуктів / Д.В. Горєлков, В.С. Мироненко, О.В. Омельченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 131-138.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Проаналізовано стан питання переробки м’ясної сировини в Україні, окреслено основні завдання для вирішення проблеми нестачі м’ясної сировини та її раціонального використання в умовах виробництва. Наведено вихідні дані для розробки конструкції машини для очищення слизових субпродуктів, зокрема стравоходу яловичого та свинячого від серозної оболонки та шляму. Представлено принципову конструкцію дослідно-промислового зразка машини для очищення слизових субпродуктів, її основних робочих органів. Запропоновано оригінальну конструкцію робочого органу для очищення стравоходу від серозної оболонки, конструкцію скребкових валків для остаточного відокремлення слизової та серозної оболонок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6569
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf909,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.