Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6573
Title: Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів
Authors: Радченко, Анна Едуардівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Keywords: бісквітний напівфабрикат
підсолоджувач
еламін
стевіозид
в’язкість
йод
швидкість зсуву
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Радченко А.Е. Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів / А.Е. Радченко, С.Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 177-187.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Досліджено показники в’язкості тіста для виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням еламіну та стевіозиду за умови варіювання вмісту рецептурних компонентів. Отримані дані покладено в основу розробки рецептурного складу бісквітних напівфабрикатів з еламіном та стевіозидом, що дозволило одержати кондитерські вироби, які містять добову потребу людини в йоді та суттєво зменшити їх енергетичну цінність.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6573
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf607,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.