Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6574
Title: Удосконалення технології печива пісочного з використанням лляного борошна
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Сєногонова, Людмила Іванівна
Keywords: печиво пісочно-нарізне
лляне борошно
сировина
харчова цінність
рецептура
технологія
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В.В. Удосконалення технології печива пісочного з використанням лляного борошна / В.В. Євлаш, Л.В. Газзаві-Рогозіна, Л.І. Сєногонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 187-198.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Розроблено рецептуру й удосконалено технологію борошняного кондитерського виробу – печива пісочно-нарізного з лляним борошном. Під час розробки рецептури підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів, які використовуються для приготування борошняних кондитерських виробів, що підвищило харчову цінність печива, надало йому функціональних властивостей. Вивчено та проаналізовано хімічний склад лляного борошна. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники готового виробу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6574
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf496,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.