Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6575
Title: Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Селютін, Віктор Михайлович
Бєляєва, Інна Михайлівна
Keywords: споживні властивості
суспільно-необхідні потреби
фізіологічні потреби
естетичні потреби
психологічні потреби
потреби в безпеці
пасти з фруктів і овочів
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту / А.А. Дубініна, С.О. Ленерт, Г.А. Селютіна та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2021. – Вип. 1 (33). – С. 199-211.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(33)
Abstract: Проаналізовано сучасні підходи до формування споживних властивостей нових продуктів харчування. На прикладі створення паст із фруктів та овочів показано етапи формування їх споживних властивостей. Розроблено їх номенклатуру, яка задовольняє такі потреби людини, як суспільно-необхідні, фізіологічні, естетичні, психологічні та потреби в безпеці. Для нових продуктів виділено дев’ять комплексних і 31 споживна властивість, для традиційних – 9 і 22 відповідно.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6575
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 33. - 2021 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf489,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.