Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТокар, Анастасія Юхимівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Сергій Степанович-
dc.date.accessioned2016-10-31T12:34:35Z-
dc.date.available2016-10-31T12:34:35Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТокар, А.Ю. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії / А.Ю. Токар, С.С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 400-409.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/657-
dc.description.abstractПлоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості та кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання. Успішно вирішити цю проблему можна за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії з метою зменшення втрат від мікробіального псування під час зберігання без охолодження та в умовах холодуru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)-
dc.subjectбаклажаниru_RU
dc.subjectпсуванняru_RU
dc.subjectвтратиru_RU
dc.subjectзберіганняru_RU
dc.subjectхолодильникru_RU
dc.subject«Полідез»ru_RU
dc.subjecteggplantsru_RU
dc.subjectspoilageru_RU
dc.subjectlossesru_RU
dc.subjectstorageru_RU
dc.subjectrefrigerationru_RU
dc.subjectPolidezru_RU
dc.titleЗбереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної діїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-6.pdf424 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.