Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorІнжиянц, Самвел Тігранович-
dc.date.accessioned2021-07-16T14:35:44Z-
dc.date.available2021-07-16T14:35:44Z-
dc.date.issued2021-07-14-
dc.identifier.citationПатент України на корисну модель № 148187, МПК (2021.01) A22C 13/00 A22C 17/14 (2006.01). Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев / Онищенко В.М., Пак А.О., Янчева М.О., Большакова В.А., Дроменко О.Б., Інжиянц С.Т.; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2021 01369; заявл. 18.03.2021; опубл. 14.07.2021, Бюл.№ 28.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6582-
dc.description.abstractСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев включає промивання некондиційних за розмірами черев тварин, їх шлямування, калібрування, розрізання у повздовжньому напрямку, укладання одержаної стрічки на оправку, яка має діаметр та довжину відповідну кондиційним розмірам оболонки ковбас з частковим перекриттям крайових ділянок та подальше сушіння. Розташування рядів кишкових стрічок здійснюють по гвинтовій лінії, а сухі склеєні оболонки зі свинячих черев піддають додатковій локальній тепловій коагуляції при температурі 150-180 °C та тривалості теплового контакту 5-12 с.ru_RU
dc.subjectПатент № 148187ru_RU
dc.titleСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Перелік патентів за 2021 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148187.pdf150,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.