Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorІнжиянц, Самвел Тігранович-
dc.date.accessioned2021-07-16T14:50:24Z-
dc.date.available2021-07-16T14:50:24Z-
dc.date.issued2021-07-14-
dc.identifier.citationПатент України на корисну модель № 148189, МПК (2021.01) A22C 13/00 A22C 17/14 (2006.01). Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев / Михайлов В.М., Онищенко В.М., Пак А.О., Янчева М.О., Большакова В.А., Дроменко О.Б., Інжиянц С.Т.; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2021 01371; заявл. 18.03.2021; опубл. 14.07.2021, Бюл.№ 28.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6584-
dc.description.abstractСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев включає промивання некондиційних за розмірами черев тварин, їх шлямування, калібрування, розрізання у повздовжньому напрямку, укладання одержаної стрічки на оправку, яка має діаметр та довжину відповідну кондиційним розмірам оболонки ковбас з частковим перекриттям крайових ділянок, подальше сушіння, дублення сухих склеєних оболонок зі свинячих черев у 0,1-3,0 % водних розчинах таніну харчового та їх повторне висушування. Розташування рядів кишкових стрічок здійснюють по гвинтовій лінії, тривалість дублення становить 0,5-24,0 год. Після чого оболонки витримують у 1,0-17,0 % водних розчинах гліцерину протягом 5-30 хв.ru_RU
dc.subjectПатент № 148189ru_RU
dc.titleСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Перелік патентів за 2021 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148189.pdf156,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.