Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/661
Title: Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generation
Other Titles: Кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів у раціонах одноразового споживання другого покоління
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Cherevko, Olexandr
Krutovyi, George
Zabrodska, Наnna
Borysova, Alina
Keywords: кількісний аналіз
збалансованість
нутрієнти
раціони одноразового споживання
системи харчування
quantitative analysis
balance
nutrients
daily diets
nutritional systems
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів у раціонах одноразового споживання другого покоління / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.233-242.- Англ.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Здійснено кількісний аналіз збалансованості трьох груп зв’язаних між собою нутрієнтів у 28 раціонах одноразового споживання другого покоління, призначених для довготривалих систем харчування лікувально-профілактичної дії.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/661
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-1.pdf376,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.