Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/668
Title: До питання нормування якості та безпечності кухонної солі
Authors: Головко, Микола Павлович
Павліш, Лариса Олегівна
Keywords: кухонна сіль
хлорид натрію
гармонізація стандартів
безпечність кухонної солі
якість кухонної солі
salt
sodium chloride
harmonization of standards
safety of salt
salt quality
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко, М.П. До питання нормування якості та безпечності кухонної солі / М.П. Головко, Л.О. Павліш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.278-286.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Вивчено показники якості та безпечності кухонної солі як продукту повсякденного споживання за нормативними документами України та стандартами Codex Alimentarius. Установлено розбіжності в гранично допустимих концентраціях важких металів. Визначено напрями гармонізації вітчизняних нормативних документів згідно з Codex Alimentarius. Відзначено важливість зниження рівня споживання кухонної солі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/668
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-6.pdf358,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.