Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/671
Title: Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті
Authors: Набоков, Дмитро Олександрович
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Дьяков, Олександр Георгійович
Моргун, Олена Валеріївна
Keywords: кріопаста
екстракти
тісто
β-каротин
вода
рухомість
cryopaste
extracts
dough
β-carotene
water
mobility
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті / Д.О. Набоков, Н.В. Гревцева, О.Г. Дьяков, О.В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 1(19). - C.72-80.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено вплив морквяної та гарбузової кріопаст, у тому числі в суміші зі спиртовими екстрактами календули та кори дуба – стабілізаторами β-каротину – на рухомість води в макаронному тісті. Установлено, що збільшення концентрації добавок сприяє зниженню рухливості води в тісті. Додавання спиртових екстрактів суттєво не впливає на показник спін-спінової релаксації порівняно зі зразками з додаванням лише овочевих кріопаст
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/671
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf281,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.