Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/690
Title: Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку
Authors: Біленька, Ірина Ремівна
Лазаренко, Наталя Анатоліївна
Голінська, Яна Андріївна
Keywords: коріння пастернаку
агар
яблука
кориця
чорноплідна горобина
конфітюр
органолептичні показники
parsnip
agar
apples
cinnamon
black chokeberry
confiture
organoleptic characteristics
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Біленька, І.Р. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко, Я.А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.303-315.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розроблено в асортименті рецептури нових композицій для виробництва концентрованих продуктів із використанням коріння пастернаку. Установлено оптимальні співвідношення складових компонентів. Результати дегустаційної оцінки експериментальних зразків підтвердили високу якість продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/690
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-9.pdf760,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.