Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/697
Title: Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні
Authors: Мостика, Костянтин Вікторович
Keywords: конкурентоспроможність
віскі
показники якості
competitiveness
whisky
quality properties
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мостика, К.В. Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні / К.В. Мостика // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.343-355.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(22)
Abstract: Охарактеризовано стан ринку, досліджено споживні властивості та визначено показники конкурентоспроможності віскі провідних світових виробників, що реалізуються в Україні. Проведено оцінку конкурентоспроможності віскі за органолептичними та фізико-хімічними показниками, визначено відповідність його маркування чинній нормативній документації.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/697
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-13.pdf481,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.