Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостика, Костянтин Вікторович-
dc.date.accessioned2016-11-01T12:49:33Z-
dc.date.available2016-11-01T12:49:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМостика, К.В. Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні / К.В. Мостика // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.343-355.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/697-
dc.description.abstractОхарактеризовано стан ринку, досліджено споживні властивості та визначено показники конкурентоспроможності віскі провідних світових виробників, що реалізуються в Україні. Проведено оцінку конкурентоспроможності віскі за органолептичними та фізико-хімічними показниками, визначено відповідність його маркування чинній нормативній документації.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(22)-
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectвіскіru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectwhiskyru_RU
dc.subjectquality propertiesru_RU
dc.titleОцінка конкурентоспроможності віскі в Україніru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-13.pdf481,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.