Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Title: Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Keywords: раціони харчування
вироби
узагальнена біологічна цінність білка
показник наближення до стандартного білка
diets
products
the generalized biological value of protein
index of protein approximation to standard
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крутовий Ж.А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного / Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.315-322.
Abstract: Сформульовано концепцію узагальненої біологічної цінності білка у виробах і раціонах харчування. Запропоновано показник, який є кількісною мірою наближення визначеного білка до стандартного («ідеального»).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)
Вип. 20. - 2014 (тех.)
Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf429,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.