Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/712
Title: Інноваційний спосіб отримання майонезу
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Василенко, Віталій Юрійович
Keywords: виробництво
спосіб
майонез
ультразвук
дисперсність
manufacturing
process
mayonnaise
ultrasound
dispersion
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г.М. Інноваційний спосіб отримання майонезу / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.147-152.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розглянуто спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. За показником дисперсності отриманий продукт не поступається тим, що приготовлені за традиційними технологіями. Реалізація цього способу дозволить підвищити якість готового продукту за рахунок використання ультразвукової обробки, знизити його собівартість, інтенсифікувати технологічний процес за рахунок одночасного поєднання процесів гомогенізації та емульгування
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/712
ISSN: 2312-3990
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf215,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.