Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/715
Title: Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Keywords: кріас-порошок
суданська троянда
ефіроолійна троянда
екстракт
маршмелоу
число аромату
Kryhas powder
Sudanese rose
Rose gallica
extract
marshmallow
aroma number
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М.В. Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна, Т.О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.323-330.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Проаналізовано сучасні підходи до формування органолептичних показників маршмелоу. Розроблено схеми екстрагування дрібнодисперсної ефіроолійної троянди та кріас-порошку із суданської троянди. Установлено діапазон раціональних концентрацій екстрактів ефіроолійної троянди та кріас-порошку із суданської троянди для одержання маршмелоу. Визначено органолептичні показники та число аромату нових видів маршмелоу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/715
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf310,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.