Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШеховцова, Дарія Дмитрівна-
dc.date.accessioned2016-11-03T09:35:09Z-
dc.date.available2016-11-03T09:35:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШеховцова, Д.Д. Організація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства / Д.Д. Шеховцова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.7-17.ru_RU
dc.identifier.issn2312-394X-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752-
dc.description.abstractВизначено необхідність організації внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства, яка дозволить керівникам отримати впевненість у достовірності обліково-аналітичної інформації про витрати для прийняття управлінських рішень. Розкрито зміст основних організаційних регламентів операційного аудиту. Подано розширений перелік джерел отримання внутрішніх аудиторських доказів для проведення внутрішнього (операційного) аудиту витрат, а також класифікатор можливих порушень в управлінському обліку операційних витратru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 1(23)-
dc.subjectорганізаціяru_RU
dc.subjectопераційний аудитru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectуправлінський облікru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectorganizationru_RU
dc.subjectoperational auditru_RU
dc.subjectcostsru_RU
dc.subjectmanagerial accountingru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.titleОрганізація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
репоз.sec1-e-2016-1-1.pdf161,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.