Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/856
Title: Особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємства ресторанного бізнесу
Authors: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентна стратегія
ефективність
ресторанний бізнес
competitive ability
competitive strategy
efficiency
restaurant business
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємства ресторанного бізнесу / Т.С. Пічугіна, С.С. Ткачова, О.П. Ткаченко, О.Є. Чатченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.217-227.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 2 (20)
Abstract: Досліджено особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх специфічних особливостей з метою подолання негативних явищ і досягнення високої соціально-економічної ефективності розвитку підприємств цієї галузі в посткризових умовах.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/856
ISSN: 2312-394X
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf379,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.