Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/878
Title: Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: кріас-порошок
чорноплідна горобина
екстракція
krias-powder
chokeberry
extraction
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М.В. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.308-318
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено вплив технологічних чинників на ступінь переходу барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини в рідку фазу, а саме: часу контакту кріас-порошку з рідкою фазою, температури, природи рідкої фази, вмісту рН-визначальних добавок. Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини. Розроблено методики одержання водного й водно-спиртового екстрактів кріас-порошку з чорноплідної горобини
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/878
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf287,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.