Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/926
Title: Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Бойченко, Наталія Вікторівна
Горбатюк, Наталія Миколаївна
Keywords: послуги
кейтеринг
ресторан
продукція
облікове відображення
services
catering
restaurant
production
recording
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства / Н.С. Акімова, Т.А. Наумова, Н.В. Бойченко, Н.М. Горбатюк // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.73-86. - ISSN 2312-394X.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(19)
Abstract: Виявлено основні тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Розглянуто сутність, переваги та основні організаційні аспекти надання послуги виїзного кейтерингу підприємствами ресторанного господарства. Запропоновано шляхи удосконалення методики обліку послуг виїзного кейтерингу в сучасних умовах господарювання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/926
ISSN: 2312-394X
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf342,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.