Browsing by Author Большакова, Вікторія Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Ільдірова, С.К.; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів із композициєю "Кріолакт"Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Яковлева, Ю.В.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Ільдірова, С.К.; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2017Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителемМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2019Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбасМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2018Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експеризи. Методичні рекомендації для лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»Большакова, Вікторія Анатоліївна
2018Програма та методичні вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Програма та методичні вказівки до переддипломної практики для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна
2009Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2009Розробка технології посічених напівфабрикатів з м'яса кролівБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна
2010Розробка технології пудингів з м'яса птиціБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
27-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
12-Jan-2015Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
14-Jul-2021Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
14-Jul-2021Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
14-Jul-2021Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
10-Oct-2016Спосіб зберігання замороженого курячого філеОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станісловович
12-Oct-2015Спосіб одержання фаршу м’яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна
27-Oct-2014Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна