Browsing by Author Гревцева, Наталія Вячеславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysisГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2018IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glazeГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Денисенко, Сергій Анатолійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович; Лабазов, Максим Ігоревич; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2017Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders.Городиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савченко, Олеся Миколаївна; Gorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів. МонографіяГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2014Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тістіНабоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництв. Опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2018Наукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Оптимизация условий получения водных экстрактов c антиоксидантными свойствами из порошка Oleovita™Лабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
28-Aug-2017Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
28-Aug-2017Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна