Browsing by Author Степанькова, Галина В'ячеславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2019Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
10-Jul-2019Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Сиза, Ольга Іллівна; Єрмоленко, Валерія Валеріївна; Недвіга, Світлана Вікторівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2019Проектування підприємств галузі. Методичні рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 "Харчові технології та інженерія"спеціаліз. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів". Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
25-Jan-2018Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Чмух, Олена Анатоліївна
25-Sep-2020Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Сиза, Ольга Іллівна; Єрмоленко, Валерія Валеріївна; Недвіга, Світлана Вікторівна
12-Aug-2019Спосіб виробницва зернового хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
27-Aug-2019Спосіб виробницва зернового хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
25-Oct-2012Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Тимчук, Сергій Михайлович
10-Oct-2013Спосіб виробництва хлібобулочних виробівОлійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Ширкін, Андрій Олександрович; Крюкова, Марина Сергіївна
25-Sep-2013Спосіб виробництва хлібобулочних виробівОлійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Івасенко, Микола Михайлович; Овраменко, Аліна Миколаївна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконня практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна