Browsing by Author Туз, Наталія Федорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Галина Михайлівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Туз, Наталія Федорівна
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошкамиТуз, Наталія Федорівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна
2012Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Дідактичний матеріал для провед. практ. занять для студ. освіт-кваліф. рівня бакалавр за напр підгот 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Постнова, Ольга Миколаївна; Туз, Наталія Федорівна; Кравченко, Олена Іванівна
2015Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження. МонографіяАртамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна