Browsing by Author Щербакова, Тетяна Віталіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, Olexandr; Dubinina, Antonina; Mykhailov, Valeriy; Shcherbakova, Т.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, Alina
2017Study of thermal processing effect on the pigment complex and color of fruit raw materialsShcherbakova, Т.; Shcherbakov, I.; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2009Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваСелютіна, Галина Анатоліївна; Овчиннікова, Ірина Федорівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2018Експертиза послуг. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахВіннікова, Владислава Олександрівна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Беляєва, Інна Михайлівна
2019Захист прав споживачів. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2020Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Галина Анатоліївна; Овчиннікова, Ірина Федорівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2017Методи дослідження товарів. Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітнього ступеня бакалаврЩербакова, Тетяна Віталіївна; Дейниченко, Григорій Вікторович
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, Олександр Георгійович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2017Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукціїЩербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
25-May-2020Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганнямЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Татар, Лариса Василівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна
28-Dec-2020Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганнямЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Татар, Лариса Василівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна
2017Сенсорний аналіз. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Черевична, Наталія Іванівна; Шмиголь, Оксана Володимирівна
2009Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочівЩербакова, Тетяна Віталіївна
2020Сучасні методи дослідження. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній ступінь бакалаврЩербакова, Тетяна Віталіївна; Барна, Тетяна Іванівна