Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-11-18T09:57:50Z-
dc.date.available2016-11-18T09:57:50Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЗагальна технологія харчових виробництв : навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич, Т.М. Попова, С.О. Ленерт. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 497 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1007-
dc.description.abstractРозглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчуванняru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectхарчова сировинаru_RU
dc.subjectтехнології харчових виробництвru_RU
dc.subjectякість продуктівru_RU
dc.subjectспоживчі властивостіru_RU
dc.subjectорганолептичні характеристикиru_RU
dc.subjectхарчова та біологічна цінністьru_RU
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібникru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електронний варіант.pdf4,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools