Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/131
Title: Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: технологія харчування
виробництво продуктів харчування
безпека харчових продуктів
показники якості
сировина
технологічні властивості
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2 / М.В. Артамонова, О.В. Самохвалова, Н.В. Гревцева та ін.; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2014. – 190 с. – ISBN 978-966-405-345-4.
Abstract: Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/131
ISBN: 978-966-405-345-4
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools