Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3003
Title: Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Рогова, Алла Леонідівна
Місюля, І.А.
Keywords: дієтичні добавки
печиво
клітковина
волоський горіх
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О.Г. Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива / О.Г. Шидакова-Каменюка, А.Л. Рогова, І. Місюля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип.1(17). – С.128-134.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3003
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.2. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf349,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.