Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3475
Title: Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів. Монографія
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Keywords: каротинвмісна сировина
кондитерські вироби
технологія
харчові системи
борошняні вироби
кріогенна технологія
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н.В. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія / Н.В. Гревцева, О.Г. Шидакова-Каменюка, Д.О. Набоков. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 122 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3475
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_поз.17.pdf3,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools