Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3574
Title: Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Keywords: грецькі (волоські) горіхи
дієтичні добавки
пряники
органолептичні показники
фізико-хімічний аналіз
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г.М. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" / Г.М. Лисюк, О.Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С. 233-238.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(14)
Abstract: Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки становить 10% від загальної кількості сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3574
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf211,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.