Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3679
Title: Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійнихсистем
Authors: Головко, Микола Павлович
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Роговий, Іван Станіславович
Keywords: напівфабрикат кістковий харчовий (ХКН)
розпушувач
яйцепрдукти
кістковий харчовий жир
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійнихсистем / М.П. Головко, О.Г. Шидакова-Каменюка, І.С. Роговий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – с.170-177.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Досліджено зміни властивостей модельних емульсійних систем у присутності напівфабрикату кісткового харчового. Визначено, що НКХ може бути введений до емульсії у кількості 25…35% від її маси зі зниженням кількості жиру і збереженням вмісту яйцепродуктів і розпушувача.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3679
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf203,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.