Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2019-03-10T18:50:14Z-
dc.date.available2019-03-10T18:50:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНаукові принципи зберігання харчових продуктів: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад.: Н.В. Гревцева, О.Г. Шидакова-Каменюка, К.Р. Касабова.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 34 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793-
dc.description.abstractЛабораторний практикум має за мету закріпити теоретичні знання, отримані на лекційних заняттях, щодо принципів зберігання продуктів; технологічних факторів, що впливають на якість та терміни зберігання харчової сировини; змін, що відбуваються у продуктах під час зберігання, та їх наукового обгрунтування; забезпечення відповідних умов зберігання для різних груп продуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectзберігання харчових продуктівru_RU
dc.subjectфізико-хімічні процесиru_RU
dc.subjectабіотичні факториru_RU
dc.subjectособливості зберіганняru_RU
dc.titleНаукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»ru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018 .2_поз.18.pdf561,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools