Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4589
Title: Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Чухрай, О.
Keywords: насіння льону
безглютеновий бісквітний напівфабрикат
органолептичні показники
фізико-хімічний аналіз
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г.М. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату / Г.М. Лисюк, О.Г. Шидакова-Каменюка, О. Чухрай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 260-265.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(11)
Abstract: Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку у кількості 5%, від маси борошна.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4589
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.44.pdf180,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.