Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Title: Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: кріас-порошок
суцвіття нагідок
зберігання
забарвлення
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г.М. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок / Г.М. Лисюк, М.В. Артамонова, Н.Ф. Туз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1(9). – С. 323-328.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Розглянуто залежність оптичної густини та інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок за різних умов зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf294,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.