Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5276
Title: Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Keywords: пісочне печиво
насіння льону
дієтичне харчування
біологічна цінність
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О.Г. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива / О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1(9). – С. 347-353.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Досліджено зміни фізико-хімічних показників якості пісочного печива за умов різного дозування цілого та подрібненого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати ціле насіння льону в кількості 10%, а подрібнене – 7,5% від загальної кількості сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5276
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf291,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.