Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Експертиза послуг. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахВіннікова, Владислава Олександрівна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Беляєва, Інна Михайлівна
2020Міжнародне технічне регулювання. Навчальний посібник у структурно-логічних схемах для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Скирда, Олена Євгенівна
2019Електрообладнання енергетичних установок. Навчальний посібникПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Дьяков, Олександр Георгійович; Чеканов, Микола Анатолійович
2018Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. МонографіяБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна
2019Захист прав споживачів. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2018Міжнародний консьюмеризм. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Летута, Тетяна Миколаївна
2017Експертиза товарів. Навчальний посібник.Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Дудла, Ираида Александровна; Мардар, Марина Ромиківна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Летута, Тетяна Миколаївна
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини. МонографіяСоколовська, Олена Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Радченко, Анна Едуардівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки. МонографіяДубініна, Антоніна Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2017Сенсорний аналіз. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Черевична, Наталія Іванівна; Шмиголь, Оксана Володимирівна
2017Товарознавство пакувальних матеріалів і тари. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахЛетута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л.А.; Круглова, Ольга Сергіївна
2018Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом. МонографіяРадченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Білецька, Яна Олександрівна
2011Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання. Навчальний посібникЄвлаш, Вікторія Владленівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кононенко, Людмила Василівна
2009Развитие торговли и товароведения на Слобожанщине. МонографияЧеревко, Александр Иванович; Дубинина, Антонина Анатольевна; Летута, Татьяна Николаевна; Илькив, Инна Сергеевна; Черевко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ільків, Інна Сергіївна
2017Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні. МонографіяДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна; Черевична, Наталія Іванівна
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, Olexandr; Dubinina, Antonina; Mykhailov, Valeriy; Shcherbakova, Т.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, Alina
2016Сертифікація товарів. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Селютін, Віктор Михайлович
2017Формування якості дієтичної добавки «гемовітал» та борошняних виробів Із її використанням. МонографіяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Віннікова, Владислава Олександрівна
2015Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2015Товарознавство продуктів функціонального призначення. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Янчева, Марина Олександрівна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Круглова, Ольга Сергіївна; Бондаренко, Валентина Федосіївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23