Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.date.accessioned2021-01-12T15:59:05Z-
dc.date.available2021-01-12T15:59:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці / С.Г. Олійник, О.І. Болховітіна, О.В. Самохвалова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 127-139.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5946-
dc.description.abstractВикладено результати кваліметричного оцінювання якості хліба пшеничного підвищеної харчової цінності «Духмяний» та «Корисний» зі шротом та спиртовим екстрактом зародків пшениці. Для розрахунку комплексного показника якості побудовано «дерево властивостей» хліба пшеничного, що включає такі групові властивості хліба, як органолептичні, фізико-хімічні характеристики та харчову цінність. Установлено, що комплексний показник якості хліба без добавок дорівнює 0,71 і згідно з методикою має оцінку «добре», тоді як цей показник у хліба «Духмяний» та «Корисний» становить 0,90 та 0,93, що відповідає оцінці «дуже добре». Розроблене «дерево властивостей» можна рекомендувати для кваліметричної оцінки якості інших хлібобулочних виробів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)-
dc.subjectкваліметрична оцінка якостіru_RU
dc.subjectхліб пшеничнийru_RU
dc.subjectкомплексний показник якостіru_RU
dc.subjectхарчова цінністьru_RU
dc.subjectшрот зародків пшениціru_RU
dc.subjectспиртовий екстракт зародків пшениціru_RU
dc.titleКваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениціru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf309,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.